Nieuwbouw

Realisatie & Coördinatie

Hebt u zelf bouwplannen ? Wij helpen u graag in het realiseren van uw woning. Wilt u enkel de ruwbouw door ons laten uitvoeren of wilt u een coordinatie bij de volledige afwerking van dewoning? Dat kan !!

Wij nemen graag voor u de realisatie en de coordinatie op ons. Opvragen van offertes - opvolgen van de verschillende aannemers dit nemen wij op ons.

Met onze kennis van zaken, onze contacten met ervaren mensen in alle sectoren van de bouw (sanitair, electriciteit, vloeren, pleisterwerken, binnen -en buitenschrijnwerk) staan wij graag klaar om u bij te staan in het afwerken van jullie woning en dit op zo 'n kort mogelijke tijd.

Recente realisaties

Ruiselede

Oude veldstraat

Ruiselede

Aalter

Project

Aalter

Ruiselede

Schotte

Ruiselede

Lotenhulle

villa

Lotenhulle

Enkele getuigenissen

Alles werd goed opgevolgd
Op 12 december de fiere eigenaars geworden van ons nieuwbouw appartement in Ardooie. De oplevering was op tijd zoals Dhr Rutsaert had voorzien. Wij wilden jullie nog eens bedanken voor de fijne samenwerking, indien er iets mis ging zochten jullie beiden zo vlug mogelijk een oplossing. Alles werd goed opgevolgd en zeker ook met degelijke materialen gewerkt. Bij de keuze van keuken, sanitair, parket kregen we een mooie keuze. Christel zorgde voor alle papierwerk, wat ook een fikse boterham is!! Kortom, moesten we ooit nog eens bouwen zouden we niet aarzelen, en ook een aanrader voor iemand die nog een bouwbedrijf zoekt. We wensen jullie een fijne jaarwisseling!!! Grts Geert en Carine.
Geert en Carine
Fijne samenwerking
In de maand februari kocht ik een huis in Machelen aan de Leie. Ik ben nog steeds zeer tevreden met mijn aankoop. Alles verliep vlot en was tot in de puntjes afgewerkt. Ook de communicatie was super! Ik werd tijdig geïnformeerd over de stand van zaken. Op het moment dat ik naar iets extra vroeg, zoals het aanleggen van de oprit, werd dit onmiddellijk geregeld. Top! Bedankt voor de fijne samenwerking!
Dewilde Sandrien