Te koop: 2 Halfopen woningen te Ruiselede - Kruiskerke - Kruisbergstraat
Foto grond verkopen

Contacteer ons

051 68 79 08

Grondplan

Grond verkopen

Bent u eigenaar van een projectgrond of een afbraakpand en weet je niet goed wat er mee aan te vangen?
Benieuwd naar de mogelijke projectopbrengsten van uw eigendom?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bouwwerken Rutsaert Franky BVBA is altijd op zoek naar bijkomende gronden.

Wij zijn altijd op zoek naar interessante projecten om de bouwdromen van onze klanten te verwezenlijken, door ook jullie wensen in te willigen.
Daarom zijn zowel rechtstreekse aankoop als ruil een optie. Bijkomend zorgen we voor een vlekkeloze en gemoedelijke samenwerking.

Zin in een kop koffie om dit te bespreken? Twijfel dan niet om ons te contacteren!

Wat wij vinden over bouwwerken Rutsaert

Fijne samenwerking
In de maand februari kocht ik een huis in Machelen aan de Leie. Ik ben nog steeds zeer tevreden met mijn aankoop. Alles verliep vlot en was tot in de puntjes afgewerkt. Ook de communicatie was super! Ik werd tijdig geïnformeerd over de stand van zaken. Op het moment dat ik naar iets extra vroeg, zoals het aanleggen van de oprit, werd dit onmiddellijk geregeld. Top! Bedankt voor de fijne samenwerking!
Dewilde Sandrien
Alles werd goed opgevolgd
Op 12 december de fiere eigenaars geworden van ons nieuwbouw appartement in Ardooie. De oplevering was op tijd zoals Dhr Rutsaert had voorzien. Wij wilden jullie nog eens bedanken voor de fijne samenwerking, indien er iets mis ging zochten jullie beiden zo vlug mogelijk een oplossing. Alles werd goed opgevolgd en zeker ook met degelijke materialen gewerkt. Bij de keuze van keuken, sanitair, parket kregen we een mooie keuze. Christel zorgde voor alle papierwerk, wat ook een fikse boterham is!! Kortom, moesten we ooit nog eens bouwen zouden we niet aarzelen, en ook een aanrader voor iemand die nog een bouwbedrijf zoekt. We wensen jullie een fijne jaarwisseling!!! Grts Geert en Carine.
Geert en Carine