Tielt Grensstraat lot 4 en lot 5 te Tielt

Nieuw op te richten verkaveling met tien halfopen bebouwingen in de Grensstraat op de grens tussen Tielt en Pittem.

De nieuwe woningen zijn gelegen langs de nieuw aangelegde Grensstraat te Tielt / Pittem , een zijstraat van de N 37 die u vlug naar de E 403 in Ardooie of de E40 in Aalter leidt. Hier woon je rustig en in een mooie landelijke omgeving, evenwel met een goede bereikbaarheid. Je geniet van alle voordelen van het wonen ‘op de buiten’, maar dan zonder aan enige mobiliteit in te boeten en dicht bij alle relevante voorzieningen in het centrum van Tielt.

Net omwille van de open achtergelegen velden, is iedere woning geflankeerd met een zuidgerichte tuin.

Bij het opmaken van de plannen is er daarnaast naar gestreefd om elke woning een eigen specifieke landelijke stijl mee te geven met eigen kenmerken. Iedere woning is op zichzelf uniek. Dit betekent niet dat er ingeleverd moet worden op de noden van hedendaagse woningen.

Daarom zal iedere woning over alle basisvoorzieningen beschikken, zoals drie slaapkamers, een ruime woonplaats en een modern-uitgeruste keuken beschikken.

Specifiek beschikt iedere woning over de volgende elementen. -

Op het gelijkvloers : inkom - toilet - leefruimte - keuken - berging - garage -

Op de eerste verdieping : nachthal - afzonderlijk toilet - badkamer - 3 slaapkamers

en uiteindelijk ook een zolder .

Het ontwerp is opgemaakt door Sonar Architecten - Thierry Demeyer - An Latruwe, waarvoor de aanvraag van de bouwvergunning momenteel loopt. De start van de bouwwerken is voorzien juli 2018, wat tot oplevering vanaf juli 2019 zou moeten leiden.

 

 

Deze woningen krijgen ook het BEN Label . 

BEN staat voor “bijna-energieneutraal”. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs. Het bijzondere aan BEN-gebouwen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. 

Door het plaatsen van het juiste aantal zonnepanelen voldoen deze woningen aan deze vereisten.

E-Peil tussen  27 en 29. 

50 %  korting op onroerende voorheffing    gedurende de eerste 5 jaar. 

 

Wonig lot 4

 

Verkocht

 

Woning Lot 5

Verkocht

 

In deze prijs is volgende inbegrepen : sleutel - op-de-deur woning = instapklaar ,  volledig uitgerust keuken  met frigo, kookplaat, dampkap, oven en vaatwas,  tuinafsluiting , zonnepanelen , terrastegels, oprit en paadjes in voortuin in franse dolomiet

Wil je meer info ivm. deze mooie woningen ? Neem dan hier contact met ons op.